İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

ÇANKAYADA OLAN PROJEMİZE YATIRIM YAPMA FIRSATINI KAÇIRMAYIN

1 Fotoğrafı İncele

Harita ANKARA / ÇANKAYA / ÇUKURAMBAR MAH.

Adresi ilan sahibi ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

1.750.000
Satılık Arsa

İlan Açıklaması

İnşaat başlama ve bitiş süresi normal şartlar altında 3 yıl süreceği tahmin edilmektedir. Bizimle sözleşme yaptığınız andan itibaren aylık 15.000 TL kiranızı almaya başlayacaksınız. Sizlere destek amaçlı yapılan bu kira ödemesi normal kira gelirinin yarısı kadardır ve inşaat bitimine kadar tarafınıza ödenecektir. İnşaat bitiminde kiralarınızı dolar kuruna endeksli ve yaklaşık 2 kat olarak alacaksınız. Kiracı sorunu çekmeyeceğinizin garantisi vardır.


İlanda verilen konum temsili olup arsamız Bilkent Şehir hastanesine çok yakın olan ticari imarlı bir arsadır.


Projemize 1.750.000 TL peşin ödeme ile yatırım yaparak hemen kiranızı almaya başlayabileceğiniz gibi, isterseniz 1.000.000 TL peşin ve 36 ay boyunca aylık 15.000 TL taksitlerle de sahip olabilirsiniz. Taksitli almak istediğinizde birinci ve ikinci yılın sonlarında 105.000 er TL ara ödeme vardır. Taksitli almanız durumunda da toplam yatırım maliyetiniz 1.750.000 TL olacaktır.


Yukarıda verilen fiyat Lansmana özel fiyat olup, 1 Hazirana kadar yada 20 yatırımcı için geçerlidir. Bu iki durumdan birinin gerçekleştiği anda fiyatlarımızı 2.500.000 TL olarak güncelleme hakkını saklı tutuyoruz.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Mesaj Gönder Açıklama