İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Gölbaşı Gerder'de (Yurtbey) Hazır Satılık Hobi Bahçeleri

22 Fotoğrafı İncele

Harita ANKARA / GÖLBAŞI / YURTBEYİ MAH.

Adresi ilan sahibi ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

800.000
Satılık Hazır Olan Bahçeler

İlan Açıklaması

Bahçelerimiz Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Gerder ( Yurtbey ) Mah. 122609 Ada 12 nolu Parseldedir.


Şehrin stresinden, gürültüsünden ve kirliliğinden uzakta, tertemiz bir doğada, yeşillikler içindeki bahçenizde aileniz ve sevdiklerinizle geçireceğiniz huzur dolu, keyifli vakitler için daha fazla beklemeyin. 

İsterseniz yatırım amaçlı alın, isterseniz kullanım amaçlı.

Şehre Yakınlığı ve Ulaşım Kolaylığı Avantajı.

Bahçelerimiz AŞTİ ye 22 km, Gölbaşı merkeze 7 km mesafededir. Trafik güzergâhının yoğun olmamasından dolayı 15 dakikada ulaşım sağlanmaktadır. 

İleriye Dönük Yatırım Fırsatınız Olacak.

Bu bahçelerimiz aynı zamanda Gölbaşı TOKİ projesine yakınlığından dolayı da ayrıca değerlidir ve her geçen gün de değerlenmektedir.

Hobi Bahçeleri Nasıl Teslim Edilecektir?

Bahçelerin dış sınırları üzerinde dikenli tel olacak şekilde iç sınırları ise üzerine dikenli tel olmadan tel örgü ile çevrilmiştir. Her bahçeye su verilmiştir. Bahçelerde ara yollar açılmıştır. Bahçelerde elektrik ihtiyacı olması durumunda kendinizin yaptıracağı ve yaklaşık maliyeti 20.000 TL olan güneş enerjisi panelleri ile sağlanacaktır. Sokak aydınlanmaları tamamlanmıştır. Evinizi yapıp kullanmaya başlayabilirsiniz. 

ÖNEMLİ NOT: Bahçelerimiz kooperatif usulüdür. Hobi bahçelerinde tapulu olanları tercih etmemenizi öneririz. Bunun sebebi şudur. Tapu verebilmek için bahçelerin imar içinde olması gerekmektedir. Buda şu anlama gelir. Diyelim ki 500 m2 yer aldınız. İmar bittikten sonra size %40 kesinti yapılarak 300 m2 yer kalır. Yani aslında siz 500 değil 300 m2 yer almış olursunuz. Birde imardan sonra yeriniz mutlaka değişir. Buda zaman içinde yaptığınız evin ve bahçenizin sizin elinizden çıkacağını gösterir. Hem maddi olarak hem de emeklerinizi kaybedersiniz. Kooperatif üyelikleri noter tarafından yapılır ve e-devletinizde hemen gözükür.

Özellikler

Manzara
Şehir
Doğa
Dağ
Harita Görünümü Sokak Görünümü

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Mesaj Gönder Açıklama