İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

BALA AHMETÇAYIRI MAHALLESİNDE OTOBANA SIFIR SATILIK HOBİ BAHÇELERİ

5 Fotoğrafı İncele

Harita ANKARA / BALA / AHMETÇAYIRI MAH.

Adresi ilan sahibi ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

148.000
Satılık Taksitli Hobi Bahçeleri

İlan Açıklaması

YK HOBİ BAHÇELERİ - Yatırım Keyfi, Yaşam Kalitesi

Bahçelerimiz Ankara ili, Bala ilçesi, Ahmetçayırı Mah. 288 Ada 8 Parseldedir.

Şehrin stresinden, gürültüsünden ve kirliliğinden uzakta, tertemiz bir doğada, yeşillikler içindeki bahçenizde aileniz ve sevdiklerinizle geçireceğiniz huzur dolu, keyifli vakitler için daha fazla beklemeyin.

İsterseniz yatırım amaçlı alın, isterseniz kullanım amaçlı.

Şehre Yakınlığı ve Ulaşım Kolaylığı Avantajı.

Bahçelerimiz AŞTİ ye 60 km mesafededir. Trafik güzergâhının yoğun olmamasından dolayı 40 dakikada ulaşım sağlanmaktadır. 

İleriye Dönük Yatırım Fırsatınız Olacak.

Bahçelerimiz Ankara’nın ileriye dönük olarak gelişmeye en açık bölgeleri arasında olup Ankara – Niğde otoyoluna sıfır konumdadır. Karagedik ve Mahmatlı Toplu Konut projelerine de komşu olan Hobi Bahçelerimiz sizler keyifli zamanlar geçirirken kendiliğinden de değerlenmiş olacaktır. Taksit ödemeleriniz bittiğinde zaten ödediğiniz ücretler komik bir rakamdan ibaret olmuş olacaktır.

Hobi Bahçeleri Nasıl Teslim Edilecektir?

Bahçelerin dış sınırları üzerinde dikenli tel olacak şekilde tel örgü ile çevrilmektedir. Her bahçeye su, elektrik verilmesi ve ara yolların açılması tarafımızca yapılmaktadır. 

Taksit Vadelerini Uzun Tuttuk.

Herkesin alabilmesi için taksit vadelerini hiç peşinatsız 120 aya kadar uzattık. web sitemizin kredi hesaplama bölümünden ödemelerinizi kendiniz ayarlayabilirsiniz. Peşinatlı yada peşinatsız aylık sadece 2,64 vade oranıyla ödemelerinizi kendinize göre ayarlama imkanınız vardır.

Taksit ödemelerinizi elden bize yapıyorsunuz. Banka kredisi, kredi kartı, ipotek, kefil vs. hiçbir şey istemiyoruz.

Toplam bahçe sayımız 53 adet olup sadece ilk 13 bahçemiz tanıtım ve kampanya amaçlı taksitle ve 15 Aralık 2023 tarihine kadar satılacaktır. Taksitli satışlarımıza yoğun ilgi olduğu için eğer düşünüyorsanız hızlı karar vermenizi önermekteyiz.

 


Peşin Satış

Satıştaki Bahçe

40 Adet

Peşinat

148.000 TL

Taksit

Yok


25.000 TL PEŞİN 60 Ay Vadeli Satış

Satıştaki Bahçe

30 Adet

Peşinat

YOK

Taksit

4.940 TL

Taksit Toplamı

296.400 TL

Bahçe Satışı

321.400 TL

 

ÖNEMLİ NOT: Bahçelerimiz kooperatif usulüdür. Hobi bahçelerinde tapulu olanları tercih etmemenizi öneririz. Bunun sebebi şudur. Tapu verebilmek için bahçelerin imar içinde olması gerekmektedir. Buda şu anlama gelir. Diyelim ki 500 m2 yer aldınız. İmar bittikten sonra size %40 kesinti yapılarak 300 m2 yer kalır. Yani aslında siz 500 değil 300 m2 yer almış olursunuz. Birde imardan sonra yeriniz mutlaka değişir. Buda zaman içinde yaptığınız evin ve bahçenizin sizin elinizden çıkacağını gösterir. Hem maddi olarak hem de emeklerinizi kaybedersiniz. Kooperatif üyelikleri noter tarafından yapılır ve e-devletinizde hemen gözükür.

 

Özellikler

Manzara
Doğa
Dağ
Harita Görünümü Sokak Görünümü

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Mesaj Gönder Açıklama